Energetische Ontspanningsmassage


Je voelt jezelf overbelast en wilt daar iets aan doen

Je probeert alles zo goed mogelijk te doen. Dat lukt ook best, maar dat eist zijn tol. Je voelt dat je jezelf in optimale conditie moet houden, anders hou je het niet vol. Je zoekt naar een balans tussen belasting en belastbaarheid. Om jouw belastbaarheid optimaal te krijgen moet je tijd vrijmaken voor ontspanning. En van de manieren om te ontspannen is jezelf af en toe te laten masseren. Een energetische ontspanningsmassage is hiervoor d massagevorm bij uitstek: het laat je heerlijk wegzakken in een hele diepe ontspanning. Een energetische massage heeft een groot voordeel: het werkt een enorme tijd na en draagt bij aan het herstel van je energetische balans.

Je voelt jezelf overbelast en hebt bovendien wel eens last van:

Je wilt er wat aan doen, maar je weet niet goed waar te beginnen. Weet dan dat een energetische massage een prima eerste insteek is om weer tot jezelf te komen. Het is werkelijk een weldaad voor je lichaam en je geest. Er komt ruimte in je lichaam, want er gaat weer van alles stromen. Je wordt je bewust van de knelpunten in je lichaam en krijgt er weer een betere connectie mee. Gun jezelf dit moment van aandacht en ontspanning. Hoe beter je in je vel zit, des te meer je haalt uit het leven!

Wat is energetische ontspanningsmassage en hoe ziet het eruit?

In deze massage gebruik ik de technieken van de klassieke massage en energetische meridiaanmassage. De massage kan door de kleren heen gegeven worden f met olie op de huid. Bijna altijd wordt de rug gemasseerd, maar ook nek/schouders , armen, benen en voeten kunnen aan bod komen. Dit is afhankelijk van je eigen wensen en zullen we in samenspraak bepalen.