Wie ben ikMijn naam is Janine Verlinden. Ik ben sinds 1982 fysiotherapeut en als zodanig met name werkzaam geweest in diverse particuliere praktijken. Tijdens mijn werk merkte ik, dat de fysiotherapie lang niet voor alle klachten een oplossing bood. In die tijd was ik zeer ge´nteresseerd in oosterse filosofie en vond acupunctuur fascinerend. Acupunctuur zou wel eens een mooie aanvulling kunnen zijn op mijn westerse benadering van ziekten en klachten. Zo werd ik in 1991 acupuncturist, afgestudeerd aan de European University of Traditional Chinese Medicine ( E.U.T.C.M.).

Ik heb mij binnen de acupunctuur gespecialiseerd in de vijf elementen acupunctuur, cosmetische acupunctuur en energetische ontspanningsmassage.

Daarnaast heb ik mij vele jaren bekwaamd in tai chi (tai chi chuan en tao´stische qigong) en meerdere qigong vormen (o.a. Zhan Zhuan Chi Kung, Taijiwuxigong en Chi Neng Qigong). Ik ben sinds 2006 gediplomeerd Chi Neng Qigong (Zhineng Qigong) instructeur.

Voeding en voedingsgewoonten hebben mij altijd uitermate ge´nteresseerd. Gezien het grote belang van het verminderen van overgewicht in relatie tot de gezondheid en ik steeds vaker mensen in mijn praktijk trof die daar mee kampten, besloot ik consulente te wordenávan Momentum«, een uiterst effectief afslankprogramma.