Cosmetische Acupunctuur

“Gezondheid is de bron van schoonheid”In het Oosten wordt schoonheid nog altijd geassocieerd met gezondheid: de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische, emotionele en mentale gezondheid. Een cosmetische acupunctuurbehandeling richt zich dan ook niet alleen op het lokaal verbeteren van de huidskwaliteit, maar richt zich ook op onderliggende problematiek. Daarom start de behandeling met een vraaggesprek naar de algehele gezondheid, polsdiagnose en gezichtsanalyse.

Het effect van een cosmetische acupunctuurbehandeling:

Geen wonder dat vandaag de dag dit de meest gebruikte, geavanceerde facelift- en verjongingstechniek is bij bekende Amerikaanse sterren.

De voordelen t.o.v. de meeste andere huidverjongingstechnieken op een rijtje:

Kortom: Cosmetische Acupunctuur is dè natuurlijke face-lift bij uitstek!

Hoe zal de behandeling aanvoelen?

Tijdens de behandeling ontstaat een ontspanning, waardoor je zelfs tijdens de behandeling in slaap kunt vallen. Je zult de energie voelen vloeien naar de huid, wat zich uit als een prikkelend/tintelend gevoel. De behandeling voelt aangenaam en veilig. Voor diegenen die helemaal geen priksensatie willen voelen, is er altijd de mogelijkheid voor lokale huidverdoving.

Hoe lang zal het duren voor ik resultaten zie/ervaar?

Het merendeel van de behandelden ziet na vier/vijf sessies resultaat. Natuurlijk neemt de verbetering zichtbaar toe naarmate de tijd verstrijkt. Toch zullen er ook enkelen zijn die al na de eerste behandeling duidelijke veranderingen van de huid zien.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

De behandeling zal de eerste 3 weken 2x per week plaatsvinden en de 3 weken daarop 1x per week. Totaal dus 9 behandelingen. Daarna is het raadzaam af en toe terug te komen voor een behandeling om de behaalde resultaten te behouden. Dit kan zijn eerst na 1 maand tot uiteindelijk een “onderhoudsbeurt” eens in het kwartaal.

Zijn er contra-indicaties?

Er zijn een aantal contra-indicaties, waarvan ik er hier een aantal zal noemen: Tijdens zwangerschap, bij hoge bloeddruk, migraine, diabetes, duizelingen of oorsuizen. Tijdens de intake zullen we uitgebreid de hele lijst doorspreken.